Върни се обратно

Какво е важно да знам?

  • Използвани съкращения в графа Изхранване:

          RO означава Room only, т.е. цената не включва закуска. BB означава Bed and breakfast, т.е. в цената е включена закуска. Има различни видове закуски в зависимост от това какво предлага хотелът, като напр.: AB означава американска закуска; BF – закуска на бюфет или шведска маса; CB – континентална закуска и т.н.   

  • Когато натиснете линк Повече информация или кликнете върху името на хотела, ще Ви излязат параметрите на Вашата бъдеща резервация - дата на настаняване, дата на освобождаване, име на хотел, брой и вид стаи, както и адрес и описание на хотела със снимки.
  • Под цената на някои от хотелите може да Ви излиза линк Още стаи. Когато кликнете върху него, се показват резултати с цени за друг тип помещения в същия хотел, като за всяко от тях имате информация за цената в евро, типа изхранване и вида на стаята.
  • Когато се спрете на определен хотел и тип стая, натиснете бутон Резервирай и попълнете точно формата на заявката. Горе вляво Ви се показват отново зададените от Вас параметри и името на избрания хотел. Горе вдясно, под цената, има линк Условия за резервация. След като го натиснете, Ви се отваря отделен прозорец с информация за срока на анулация на Вашата резервация. Необходимо е да извършите плащането най-късно до тази дата (срока за анулация). Ако дотогава не е извършено плащане, резервацията Ви автоматично ще се анулира. Моля, в случай, че предпочетете плащане по банков път, да ни изпратите копие от платежното нареждане по факс или имейл и да се уверите, че сме го получили.
  • Когато натиснете бутона Резервирай, Ви излиза линк Информация за резервацията, където можете да видите номера на резервацията и отново параметрите на резервацията (дати, брой нощувки, име и адрес на хотела, цена).
  • Можете да правите резервации за няколко хотела и да ги задържите до момента, до който изберете най-подходящия за Вас.
  • В момента, в който Вие направите резервация, ние получаваме информация за това и ще се свържем с Вас, в случай че има нещо за изясняване. Същата информация се изпраща автоматично и към посочения от Вас имейл.
  • Ако сте направили повече от една резервация за един и същи период, с цел да решите по-късно кой точно хотел да изберете, трябва, преди крайния срок за плащане, да ни изпратите писмено информация (по имейл или със смс), за да анулирате резервациите, които нямa да ползвате и да потвърдите тази, на която сте се спрели.
  • Плащанията се извършват в лева по курс на БНБ 1 евро = 1.95583 лева